izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

Abiye Stiletto Modelleri 2017

Deri ayakkabılar ayağınızda sadece bir ayakkabıdan çok daha öte bir anlam taşır. Derinin kalitesi, ayakkabının estetik duruşunu artırdığı gibi dış etmenlerden ve özellikle soğuktan ayağı korumaya da yardımcı olmaktadır. Kadınların son zamanlarda vazgeçemediği ayakkabı modellerinden birisi de stilettolar. Özellikle davetlere, akşam yemeklerine giderken kullanmayı sevdikleri bu ayakkabı tarzı son zamanlarda gündelik kullanımda da yaygınlaşırken her geçen gün artan modelleri de seçeneğinizi çoğaltıyor.

Sarı, yeşil, kırmızı gibi patlayan ve canlı renklerin yanı sıra; daha mat, taba renklerini de klasik bir görüntü ile kendi tarzınıza uygun stiletto modelleri tercih edebilirsiniz. Hatta son zamanlarda desenli, olabildiğince renkli stilettolar da çiçekli elbiseler ve eteklerle kombinlenebiliyor. Aslında hangisini seçeceğinizi tamamen sizin tarzınız ve beğenileriniz belirliyor. Deri stilettolar diğerlerine göre daha ağır ve oturaklı bir havaya sahiptir. Süet olanlar genellikle abiye altlarında kullanılmakta, bazı kadınlar da parlak ruganlar yerine sade ama şık deri ayakkabıları tercih etmektedir.

Bu tarz ayakkabılar takım elbiselerle, dar kumaş pantolonlarla kombinlenebildiği gibi spor şıklık için kot pantolonların altına da kullanılabilir. Aslında kombinlerinizin içeriği tamamen sizin zevkinize kalmış. Önemli olan nasıl görünmek istediğiniz. Ama stiletto ayakkabıların son yılların moda akımlarından birisi olduğunu ve en ünlü yabancı yıldızların bile ayaklarında bu ayakkabılara rastladığımızı söyleyebiliriz. Tek renk, desenli, canlı renkleriyle dikkat çeken, aksesuarlarla süslenmiş veya tamamen sade… Yüzlerce modelden bir tanesi mutlaka sizi yansıtacak ve şıklığınızı tamamlayacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.