izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2016 Yazının Saç Modelleri

sac-modelleriYaz aylarında her şeyde bir değişim olduğu gibi saçlarda da büyük değişimler söz konusu. Şuan moda olan ombre için bundan birkaç yıl önce böyle bir saç şekli moda olacak dense kimse inanmazdı. Zira bu saç modeli uzun süre önce saçına aralıklı olarak meç attırmış ve artık dipleri geleli yıllar olmuş görünümüne sahip. Ancak ne olursa olsun bir şey moda olduktan sonra insanın gözüne her şeyden güzel görünüyor. Hele ki bu kadınları ilgilendiren bir moda akımı ise.

2016 yazının saç trendleri dendiğinde ilk akla gelen gelin saçı modelleri oluyor. Yaz aylarında artan düğünler ve gelinlerin her zamankinden daha güzel olma istekleri yılın modasına şekil veriyor. Geçen yıllarda moda olan doğal saç görünümlü gelin saçı modelleri bu yıl dağınık topuzlara yerini bıraktı. Yine doğal görünen ancak birkaç toka ile tutturulan bu modellerde taç yerine küçük çiçekler, inciler yer alıyor. Bu dağınık modellerde ise duvak enseye yakın takılıyor. Bu gibi modellerin kullanılması için ise saçın uzun olması gerekiyor. Kısa saçlı gelin adayları için ise bu yıl saçların rengi açılıyor. Platin sarılar kısa saçlara uygulanarak, doğal görünümüne dönüştürülüyor. Yine saçlarda aynı süslemeler yer alıyor. Ayrıca kır düğünlerinde papatya türü taçlar yine moda haline dönüşüyor. Topuz modelleri arasında diğer bir seçenek ise saçın bir yanının örülü halde olması.

2016 yazı gelin adayları ve özel günlerde kullanmak üzere saç modeli seçimi yapmak isteyenler için doğallığı işaret ediyor. Özellikle uzun saçlıların uyguladığı ombre doğal ışıltı sağlarken, bu uygulamayı yaptırmayanların kendi saç renklerini kullanması tavsiye ediliyor. Topuz modelleri, doğal dalgalar, gelişi güzel sağa, sola ayrılmış saçlar ve tam anlamı ile gündelik görünüm trendler arasında yer alıyor. Saç modeli seçimi her ne kadar saçın uzunluğu ve kısalığı aynı zamanda yılın trendleri konusunda seçimlere bağlı olsa da unutulmaması gereken tercih edilen elbisenin omuz ve boyun bölümüne göre de seçilmeli. Tüm bu detaylar doğrultusunda en saç modelleri arasından sizde seçiminizi yapabilirsiniz.

Kaynak: www.sonsacmodelleri.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.