izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

Rick and Morty’nin, 5. Sezonu İle Geliyor

Rick and Morty’nin, 5. Sezonu İle Geliyor 1

Son dönemin en popüler yetişkinlere hitap eden dizilerinden biri olan Rick and Morty bomba gibi bir sezonla çok yakında bekleyen izleyicileri için ekranlara geri dönüyor. Yapımcı Adult Swim bugün yeni sezondan ilk fragmanı paylaştı ve yayın tarihini açıkladı. Rick and Morty‘nin 5. sezonu 20 Haziran‘da başlayacak (TSİ 21 Haziran 06.00).

 

Rick and Morty yazarları 7. sezon çalışmalarına başladığını duyurdu.

Rick and Morty‘nin yeni bölümleri izleyicilerine yine macera ve komedi dolu bölümler sunacak gibi görünüyor. Rick ve ailes Dünya ve uzayda yine birbirinden ilginç maceralara atılacak izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Yeni sezonda Rick‘in geçmişi ve Evil Morty gibi konulara da değinilmesi bekleniyor.

ilginç mizah tarzı, etkileyici bilim kurgu öğeleri ve absürt karakterleriyle dikkat çeken Rick and Morty, 2013 yılında yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede inanılmaz bir izleyici kitlesi kazanmayı başarmıştı. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu yayınlandığı sırada tüm dünyada milyonlarca insan tarafından konuşuldu ve ABD’de de TV’nin en popüler komedisi olmayı başardı.

Rick and Morty yaklaşık beş aylık bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Dizinin şu ana kadar yayınlanan bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.