izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2016 Yılının Apple Tasarım Ödül Sahipleri Belirlendi!

Her sene karşımıza çıktığı gibi Apple Dünya Geliştiricileri Konferansı içerisinde en yetenekli ve en iyi iOS ve MAC uygulamaların açıklanmış olduğu Apple Tasarım Ödülleri tüm sahiplerini bulmuş oldu. Oldukça benzersiz ve ilgi çekici tasarımı ile oyun uygulamalarıyla birlikte Apple firmasının beğenisini kazanmayı başaran geliştiriciler App Store üzerinde avantaj, kupa aynı zamanda farklı türde Apple ürünleri ile birlikte ödüllendirildi.

Türkiye’deki saat dilimi ile birlikte saat 20:00 sularında başlayan ve toplamda iki saat boyunca süren WWDC 2016 etkinliği içerisinde geleneksel olarak en iyi ve en başarılı oyunlar seçime sunuldu. Bu senenin en büyük başarı elde edenleri SQUARE ENIX’ın geliştirdiği sıra tabanlı oynanış oyunu Lara Craft GO, Noodlecake Studios’un platform oyunu Chameleon Run, BAFTA’nın ödüllü oyunu Lumino City’nin de yapımcılarının imzalarını üzerinde taşıyan tilt tabanlı oyun INKS, 2016 Apple Tasarım Ödüllerini toplayan oyunlardan bir tanesi oldu.

Chameleon Run

iPhone ve iPad cihazlarında rahatlıkla oyun onayabileceğiniz Chameleon Run üzerinde klasik kaçış oyunlarından bir tanesi. Normalde sonsuz tabanlı koşu oyunlarından bir tanesi olan kahramanlarınızın arkasından da takip ederek karşımıza çıkan engelleri aşmayı çabalarken altınlarında toplamaya başlıyoruz. Oyun üzerindeki temel amacınızı karşımıza çıkacak olan boşluklara düşmeden bir sonraki platforma adım atarak en uzun süre yola devam etmelisiniz.

INKS

Yaklaşık yüzün üzerinde Miro, Jackson Pollock, Matisse, Bridget Riley gibi ünlü tüm sanatçılarından esinlenerek hazırlanan masalar üzerinde oynamış olduğumuz pinball diğer deyişlerle birlikte tilt oyunlarında topu masalarının noktalarına çarptırdıkça masalar renklenmeye başlıyor.

Lara Croft GO

Lara Croft GO daha öncesinde Tomb Raider oyunlarından oldukça farklı bir yapıya sahip olan yeni bir mobil oyun. Sıra tabanlı olarak karşımız çıkan bir bulmaca çözme oyunu olarak tanıma çıkacak Lara Croft GO’da antik haberler üzerinde yol alırken her hareket üzerinde bir satranç oyunu gibi hesaplayarak ilerlemek gerekiyor. Karşımıza çıkan tüm bulmacaları çözmeniz için gereken eşyaları bulmanız ve yeri gelince kullanmanız gerekiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.