izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları !

Sizler için Android platformunda bulunan ve en En İyi Müzik Çalar Uygulamalarını araştırıp sıraladık. Müzik dinlemeye bayılıyorsanız bu uygulamalar tam da size göre.

1.JetAudio HD Müzik Çalar

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 1

JetAudio HD Müzik Çalar uygulaması, ses kalitesi konusunda  ve tema özelleştirme özelliği sayesinde kişisel çalma listesi oluşturmanıza ek olarak  şarkılarınızı WiFi üzerinden paylaşım yapma imkanı sağlamaktadır.

 

 

2.Deezer Müzik

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 2Android‘in en iyi müzik uygulamalarından biri olarak gösterilen Deezer müzik çalar uygulaması şarkılar, radyo ve podcast özelliği ile dinleyicilerine ücretsiz indirme kolaylığı sağlıyor.

 

 

3.Google Play Müzik

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 3Google Play Müzik, her android akıllı telefonla olan ya da olması gereken bir Google uygulamasıdır. Kullanımı kolaylaştıran temiz bir kullanıcı ara yüzüne sahiptir.

 

 

 

4.Poweramp Music Player

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 4Poweramp Music Player, kaliteli  uygulamalardan bir diğeridir. Uygulama çok minimal bir ara yüzle birlikte Google Play Store’dan ayrı olarak yükleyebileceğiniz temaları destekler. Genel olarak, kullanıcı ara yüzü çok hızlı, verimli ve oldukça güçlüdür.

 

 

5.Dub Müzik Çalar 

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 5Bu müzik çalar uygulamasını diğerlerinden ayıran en büyük özellik onlarca ses efektinin bir arada bulunmasıdır.
Tüm müzik ekolayzırlarına sahip bu uygulamayı kullanırken herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymaz.

 

6.Pulsar Music Player

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 6Pulsar Music Player, Play Store’da bulunan çok popüler bir müzik oynatıcılarından biridir. Çok iyi bir ara yüzüne sahip olan bu uygulama etiket düzenleme, akıllı çalma listeleri, aralıksız oynatma, uyku zamanlayıcısı ve daha pek kullanışlı özelliğe sahiptir.

 

 

7.MediaMonkey

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 7MediaMonkey, tonlarca kullanışlı özelliğe sahip çok iyi bir uygulamadır.
Uygulama, mobil uygulamasının masaüstü uygulamasıyla eşleşmesi halinde, müzik yönetme, gezinme, uyku zamanlayıcısı, çalma listesi yönetimi gibi birçok akıllı ve kullanışlı özellik ile harika bir kolaylık sağlar.

 

 

8.Musicolet Music Player

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 8Musicolet Music Player, mağazalarda bulunan en kaliteli müzik çalar uygulamalarından biridir. Hafif kullanıcı ara yüzü ile daha çok performans ve verimliliğe yönelik bir uygulamadır.

 

 

9.AIMP

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 9AIMP, müzik çalmaya yönelik eski tarz çalma listelerine dayalı bir tarzı kullandığı için uygulamanın kullanımı son derece kullanışlıdır.

 

 

 

10.Phonograph Music Player

2021 Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları ! 10Phonograph, uygulamada diğer uygulamalarda olduğu gibi etiket düzenleyici, çalma listesi özelliği, ana ekran widget’ı ve ekranda gezinme gibi bir çok özellik bulunmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.