izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2022 Ford Fiesta Tanıtıldı! İşte Detaylar

Merakla beklenen 2022 Ford Fiesta bugün resmi olarak tanıtıldı. Yenilenen rakipleri karşısında yarışmak için vakit kaybetmek istemeyen şirket, yenilenen Fiesta‘nın Active ve ST versiyonları üzerindeki örtüyü sonunda  kaldırdı. Makyajlı Fiesta ailesinin tasarım ve teknoloji tarafında çeşitli dokunuşlar yapılmış.

2022 Ford Fiesta Tanıtıldı! İşte Detaylar 1
2022 Ford Fiesta‘nın tasarımına baktığımızda yenilenen ön kaput tasarımının otomobilin burun kısmını yükselttiğini görmekteyiz. Böylece bu bölümü domine eden panjur yükseklik olarak biraz daha büyümüş. Ayrıca ön taraftaki “mavi oval” logosu da üst taraftan alınarak panjurun içerisine konumlandırılmış.

2022 Ford Fiesta Tanıtıldı! İşte Detaylar 2
Stil tarafındaysa her makyajlı Fiesta versiyonunun panjur ve tampon kısmında farklı detaylar beraberinde geliyor. ST-Line ve ST versiyonları daha sportif görünüme sahipken, Active versiyonu da siyah plastik eklentiler gibi crossover esintilerine sahip stiliyle dikkat çekiyor.

2022 Ford Fiesta Tanıtıldı! İşte Detaylar 3
Fiesta ile birlikte LED farlar tüm modellerde standart hale gelmiş durumda. Üst versiyonlarda ise rakiplerinde olduğu gibi matrix LED teknolojisine sahip aydınlatmalar ile beraber geliyor. Arka tarafta ise opsiyonel olarak sunulan karartılmış LED stoplar dikkat çekiyor.

2022 Ford Fiesta Tanıtıldı! İşte Detaylar 4

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.