izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2022 Honda Integra Tanıtıldı İşte Detaylar!

Başta ülkemiz ve tüm dünyada büyük satışlara imza atan Honda kendini geliştirmeye yeni modeller ortaya çıkarmaya devam ediyor. Yeni tanıttığı model olan  Acura Integra‘nın ABD pazarında çıkış yapması beklenirken Honda erken davrandı ve Integra ismini Çin’de karşımıza çıkardı. 2022 Honda Integra‘ya bakarsak tasarım ve ana hatları ile Civic Sedan‘dan ayırt etmek biraz zor.

2022 Honda Integra Tanıtıldı İşte Detaylar! 1
Honda Integra, Guangqi Honda‘nın Guangzhou‘daki fabrikasında üretilmesine karar verilmiş. Civic Sedan ise Donggeng Honda tarafından salgının patlak verdiği Wuhan‘da üretiliyor. Integra, altyapısını ve dış tasarımının büyük bölümünü yeni Civic ile paylaşıyor.

2022 Honda Integra Tanıtıldı İşte Detaylar! 2
2022 Honda Integra‘nın iç mekanını şuan için göremiyoruz fakat buradaki yerleşim de yeni Civic‘tekiyle benzer olacağını düşünüyoruz. Motor detayları da henüz belli değil ancak arkadaki 240 Turbo rozeti Civic‘te 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre VTEC turbo dört silindirli ünitenin de bu otomobilde kullanılmış olma ihtimalini akıllara getiriyor. Motorun 6 ileri manuel şanzımanla gelmesi bekleniyor.

2022 Honda Integra Tanıtıldı İşte Detaylar! 3

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.