izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2022 Honda Civic Type R Sızıdırıldı!

Honda ailesinin en  performanslı üyesi yeni 2022 Honda Civic Type R hakkında bazı görüntüler sızdırıldı. İlerleyişini sürdüren model, Nürburgring testleri öncesi kameralara iddialı pozlar verdi.

2022 Honda Civic Type R Sızıdırıldı! 1
Yeni 2022 Honda Civic Type R‘a yakından bakmak gerekirse  koyu renkli büyük jantlar, kırmızı renkli Brembo kaliperler ve Michelin Pilot Sport 4 lastikler dikkatleri üzerine çeken bazı detaylar oluyor. Performanslı modelin gövdesi kamuflajla gizlenmeye çalışılsa da ön bölümdeki panjur ve merkez hava girişinin standart modele göre farklı detaylar ile karşımıza çıktığını rahatlıkla görebiliyoruz.
Yeni Civic Type R‘ın tasarımının selefine göre daha sadeleştirilmiş olduğunu keskin hatlardan ziyade daha da bir yumuşatılmış olduğunu görebiliyoruz.  Küçük entegra bagaj spoylerinin üzerinde büyük kanat da yerini almış. Üçlü egzoz seti merkezdeki yerini korumuş, ancak artık ortadaki çıkış diğer ikisine göre daha büyük bir hal almış. Bunlara ek olarak tampon kenarlarındaki dikey hava kanalları ve yeni difüzör de dikkat çeken detaylar arasında yerini almış durumda.

2022 Honda Civic Type R Sızıdırıldı! 2

2022 Honda Civic Type R Sızıdırıldı! 3
Type R‘ın teknik detayları şuan için büyük bir merak konusu. Çıkan ve sızdırılan söylentiler arasında 400 beygir güç sunan hibrit ünite ve dört tekerlekten çekiş düzeni olma ihtimali bulunuyor. Ayrıca motorun manuel şanzımanla eşlenmesini muhtemel.
Honda, yeni modelin şimdiye kadarki en performanslı Type R olacağını geçmiş modellere nazaran daha yüksek hız ve düşük yakıt tüketimi ile karşımıza çıkacağını belirtiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.