izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2016 yılında ne gibi oyunlar bizi bekliyor?

TD_pack_PC_2D_e3_140609_4pmPST_ITA_1402147152-140x140Artık oyunlar gelişen grafik teknolojisi ile birlikte oldukça önemli , daha popüler bir konuma yükseldiler. Teknoloji giderek gelişiyor ve oyunlar eskisine nazaran kesinlikle çok daha gerçekçi oluyorlar. Oyun dünyası artık gelişen depolama birimleri ile birlikte çok büyük çaplı haritaları, diyalogları, çeşitliliği, videoları da kabul ediyor. 2016 yılında bizi birbirlerinden güzel oyunlar bekliyor. Şimdi bu yazımızda 2016 yılında çıkması muhtemel olan birbirinden önemli oyunlardan bahsedeceğim;

FAR CRY PRİMAL
2016 yılının en fazla beklenen oyunlarından biri olan FAR CARY PRİMAL oyunu kuşkusuz şu günlerde en fazla konuşulan oyunlardan biri. Haliyle artık 2016 yılına ayak bastık ve bu nedenle 2016 yılında çıkacak olan oyunlar, özellikle 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak olan oyunlar büyük bir ilgi odağı olmaya başladılar. FAR CRY PRİMAL oyunu konusu, grafikleri, çeşitliliği ile kesinlikle kendisine aşık edecek cinsten bir oyun.

FAR CRY PRİMAL NE ZAMAN ÇIKACAK?
Oyunun Şubat ayı içerisinde çıkacağı bilgisine ulaşıldı.

XCOM 2

2016 yılının en merakla beklenen oyunlarından biri olan XCOM 2 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Oyunun sadece PC kullanıcıları için piyasaya sürüleceğinin hemen altını çizeyim.

XCOM 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyun Şubat ayının başında kullanıcılar ile teknoloji marketlerde buluşacak.

TOM CLAYN’S THE DİVİSON

2016 yılının merakla beklenen oyunlarından biri de Tom Clayn’s The Division. Dünyanın en iyi savaş oyunu serilerinden biri olarak gösterilen ünlü seriye şimdi yepyeni bir versiyon daha ekleniyor.

Yukarıda hazırladığımız listedeki oyunlar dışında tabiki daha birçok oyun piyasaya sürülecek. Ancak daha yılın başından itibaren çok net bir şey söylemek zor olduğu için biz sadece şuan için 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak olan popüler oyunlardan bahsetmek istedik. Yeni bir yazıda daha görüşmek üzre !

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.