izmir escort
Hakkı Duman – Wordpress, Seo ve Opencart Uzmanı

2022 Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı! İşte Detaylar

Toyota, benzer SUV modellerini çeşitlendirmeye devam ederek insanlara daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor. Japon üretici bu kez Avrupa için yeni 2022 Toyota RAV4 Adventure modelini tanıttı. Yeni RAV4 Adventure ile birlikte modelin mevcut seçeneklerine de bazı güncellemeler geldi.

2022 Toyota RAV4 Adventure‘ın ön tasarımı daha sert bir duruşa sahip olduğunu görüyoruz. Mevcut panjur tasarımı yerine tamamı siyah detaylardan oluşan altıgen panjur kullanılmış. Logo da biraz aşağı çekilerek panjurdaki şeritlerin ortasına yerleştirilmiş.
Tampon da yeni RAV4 Adventure‘ın yenilikçi ve maceracı ruhuna uyacak  şekilde yenilenmiş ve alt kısımda daha geniş bir koruma plakasına yer verilmiş. 2022 Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı! İşte Detaylar 12022 Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı! İşte Detaylar 22022 Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı! İşte Detaylar 3
RAV4 Adventure‘ın iç mekan tasarımına bakarsak turuncu dikişlerle renklendirilen siyah suni deri döşemeye sahip koltuklar yer alıyor.
Yeni model, 2022 yılından itibaren diğer RAV4 versiyonlarında da görebileceğimiz bazı detayları da bünyesinde barındırıyor. Yeni projeksiyon tipi LED farlar, LED sis farları ve yeni 10 kollu alaşım jant tasarımı dış taraftaki değişiklikleri.
RAV4 Adventure‘ın kaputu altında herhangi bir sürpriz ne yazık ki yok. Toyota’nın dördüncü nesil hibrit sistemi ve AWD-i dört teker sistemi standart. 2.5 litre benzinli ünite ve iki elektrik motorunu bulunduran sistem 222 beygir güç ve 221 Nm tork üretiyor.

2022 Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı! İşte Detaylar 4

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright 2010 Hakkı DUMAN Kişisel Blog. Tüm hakları saklıdır.